Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TENIS DE MASA. MIHAI NAGY, locul 2 cu echipa României la Gimnaziada U15!

Sportivul CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud reprezintă România la Rio de Janeiro, alături de Andreea Băiașu, Andreea Jifcu, Vivien Tamaș, Robert Istrate și Robert Podar.

Lotul țării noastre s-a clasat al doilea în competiția pe echipe, după ce sportivii noștri au fost învinși de China cu 7-0 și au câștigat meciurile cu Brazilia (4-3), Marea Britanie (4-3) și Serbia (7-0).

Pentru Mihai Nagy urmează competitia individuală.

Meciurile pot fi urmărite pe tv.isfsports.org

A doua ediție a Gimnaziadei U15 reunește 1974 de sportivi din 44 de țări.

Sursă foto și text: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346