Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

VIDEO. Dispar stâlpii de iluminat de pe strada General Grigore Bălan: ,,Despădurim pădurea de cabluri aeriene…”

Mai multe străzi din Bistrița vor scăpa, cu timpul, de ,,pădurea” de cabluri. Primăria Municipiului a început demolarea stâlpilor vechi de iluminat public și a rețelei aeriene de cabluri, de pe strada General Grigore Bălan. 

Noile conexiuni subterane pentru televiziune, telefonie și Internet sunt operaționale. Edilul promite că acțiunea va continua pe toate străzile orașului.

Pe strada Grigore Bălan din municipiu a început una dintre activitățile cele mai importante pentru ca orașul să arate așa cum ne dorim: se dau jos cablurile și lampile de pe stâlpii vechi de beton, inestetici, după care se extrag stâlpii. Pe tot acest tronson, rețeaua de internet, telefonie, televiziune este operaționalizată, practic toți beneficiarii de servicii nu vor avea niciun fel de problemă în urma acestei operațiuni. Ceea ce am văzut în străinătate și în câteva orașe din România devine realitate și la Bistrița. Despădurim orașul de rețeaua de cabluri care, din păcate, a dat acestui oraș frumos un aer industrial, cu totul și cu totul nemeritat, a transmis primarul Ioan Turc.

Edilul Bistriței a mai precizat că această acțiune este posibilă  printr-un parteneriat public-privat. Bulevardul General Grigore Bălan se află pe tronsonul Liniei Verzi, derulat cu bani europeni.

Sursă foto: Ioan Turc

stalpi

 

 

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346