Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bistrițenii primesc undă verde la distracție pe gheață! Astăzi se deschide patinoarul Ice Arena

Iubitorii sporturilor de iarnă din Bistrița și împrejurimi au toate motivele să se bucure, deoarece astăzi, 6 decembrie, porțile patinoarului din perimetrul Bisericii Evanghelice se deschid!

Astăzi se pune fundă roșie începutul unei ierni pline de distracție pe gheață.

Patinoarul va funcționa zilnic, oferind astfel tuturor posibilitatea de a se bucura de activitatea de patinaj pe gheață.

Cu tarife accesibile, patinoarul devine o destinație atrăgătoare pentru toate categoriile de vârstă.

Iată lista de prețuri:

– 25 lei intrare;

– închiriatul patinelor 15 lei.

patinoar

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346