Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Un bărbat din Telciu și-a agresat soția și pe sora acesteia. A fost emis un ordin de protecție

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 23:20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați de către o femeie din Runcu Salvei cu privire la producerea unui scandal intrafamilial, la domiciliul acesteia.

La locul sesizării, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 34 de ani din Telciu și-ar fi agresat fizic soția, o femeie din Telciu, cât și pe sora acesteia.

În urma agresiunii, cele două femei au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cadrul intervenției și a celor stabilite împreună cu persoanele vătămate, polițiștii au constatat oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 34 de ani din Telciu.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud în cadrul unui dosar penal, se arată într-un comunicat transmis de IPJ BN.

 

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346