Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TUTORIAL. Cum plătești online impozitele, taxele și amenzile pe site-ul Primăriei Bistrița

TUTORIAL. Cum poți plăti online impozitele, taxele și amenzile pe site-ul Primăriei Bistrița

Bistrițenii își pot plăti online impozitele, taxele și amenzile, accesând site-ul primăriei. Serviciul este ușor de folosit, pentru a scuti lumea de deplasarea până la ghișee.

Pentru început, accesați site-ul Primăriei Bistrița și selectați Servicii Online. Completați datele de logare cu atenție și dați click pe Plata Impozite și Taxe.

Vizionează mai jos tutorialul complet:

tutorial

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346