Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tradiția faptelor care încălzesc suflete se păstrează și în acest an în comuna Căianu Mic! 500 de copilași au primit cadouri de Moș Nicolae din partea primăriei

Moș Nicolae a adus bucurie și zâmbete pentru 500 de copilași!

Tradiția faptelor care încălzește suflete se păstrează și în acest an în comuna Căianu Mic! Moș Nicolae, ajutat de Primăria comunei a venit încărcat cu cadouri pline de dragoste pentru toți copilașiii conștiincioși.

Sărbătorile de iarnă au fost întâmpinate de tinerii din comuna Căianu Mic cu multă fericire, în timp ce erau la școală. În semn de recunoștință pentru eforturile didactice, lângă fiecare băncuță moșul a așezat cadouri, unul câte unul.

Începând de la cei mai mici de grădiniță și până la cei mai mari de clasa a VIII-a, toți preșcolarii de la Grădinițele cu program normal din Căianu Mic, Căianu Mare și Dobric, precum și elevii Școlii Gimnaziale Dobric și ai Liceului Tehnologic “Ion Căian Românul” Căianu Mic, au primit cadouri din partea Moșului!

,,Chiar dacă ne aflăm într-o perioadă mai grea la nivel național și nu numai, mulțumim Bunului Dumnezeu că ne-a ajutat și în acest an să aducem bucurie pe chipurile copilașilor! Mulțumesc colegilor mei din cadrul Primăriei pentru ajutorul acordat Moșului în pregătirea cadourilor, Consiliului Local Căianu Mic pentru susținerea acestei inițiative și conducerii unităților de învățământ”, a transmis primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr.

Dragi copii, vă îmbrățișez cu mult drag și vă doresc numai bine tuturor!

caianu mic

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346