Skip to content Skip to footer

Warning: Undefined array key "options" in /home/zoomzetbn/public_html/wp-content/plugins/trx_addons/components/api/elementor/elementor.php on line 1674

Termeni si conditii

 

Site-ul zoomzetbn.ro este detinut si administrat de societatea Novella Press SRL, cu sediul în Bistrița, str. Remus Cristian Bucur, nr. 20, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J6/1456/2002, C.U.I. 46880655, Cont RO93 INGB 0000999901585672 (RON), deschis BT Bistrița, Tel: 074298234 Email: redactia@zoomzetbnro.

Utilizarea site-ului zoomzetbn.ro echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Utilizator/Client.

SC Novella Press SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre Novella Press si Utilizator/Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii sau incidentului.

1. Definitii

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul zoomzetbn.ro.

Client – persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Editor/Vanzator – societatea Novella Press SRL, cu sediul în Bistrița, str. Remus Cristian Bucur, nr. 20, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J6/1456/2002, C.U.I. 46880655, Cont RO93 INGB 0000999901585672 (RON), deschis BT Bistrița, Tel: 074298234 Email: redactia@zoomzetbnro.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile, iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

2. Drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site-ului zoomzetbn.ro, curpinzand texte, imagini, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate etc., este integral proprietatea Novella Press si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe, precum si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Editorului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Nerespectarea regulilor de citare poate atrage reclamatii din partea Editorului.

Editorul poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului zoomzetbn.ro.

3. Elemente de raspundere

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Editorul fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Informatiile incluse zoomzetbn.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse de incredere, in exercitarea dreptului la exprimare si de informare a publicului larg de catre o organizatie mass-media. In exercitarea acestor drepturi, Editorul se bazeaza pe legislatia nationala si pe cea internationala preluata in dreptul intern, in special pe Conventia Europeana a Drepturilor Omului si jurisprindenta Curtii Europene a Drepturilor Omului, precum si pe condurile deontologice ale profesiei de jurnalist.

In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Editorului la adresa redactia@zoomzetbn.ro pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Parerile exprimate in cuprinsul articolelor care nu sunt creatie proprie, ci sunt preluate, cu citarea altor surse, precum si a materialelor care sunt publicate de colaboratori externi ai Editorului, in sectiunile de stiri sau opinii, sunt asumate de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a Editorului.

4. Comentarii pe site

Utilizatorii site-ului zoomzetbn.ro pot face comentarii potrivit Regulamentului de postare a comentariilor postat pe site, la subsolul fiecarui articol publicat pe site, respectiv pot trimite comunicari, sugestii, intrebari sau informatii, atat prin comentarii, cat si prin formularul de contact.

Conditiile principale pe care trebuie sa le intruneasca aceste comentarii sunt ca limbajul sa fie civilizat, iar continutul comunicarilor sa nu fie ilegal, obscen, amenintator, defaimator, sa nu tulbure viata privata a altor persoane, sa nu incalce drepturile de proprietate intelectuala, sa nu contina virusi, sa nu serveasca unor campanii de promovare care nu au legatura cu Editorul/Vanzatorul, sa nu fie e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam.

Utilizatorii/Clientii care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi reclamate. Editorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari, pe care nu le poate verifica.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc. formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda Editorului si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

5. Inregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul zoomzetbn.ro, Utilizatorul este obligat sa acceseze sectiunea specifica din site, respectiv sa foloseasca o adresa de e-mail valida, si beneficiaza de mai multe drepturi oferite de site: de a posta comentarii, de a cumpara online Produse/Servicii, de a beneficia de campanii/promotii destnate exclusiv utilizatorilor etc.

Editorul/Vanzatorul poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

6. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin crearea contului de Utilizator/Client si, implicit completarea datelor in formularul de creare cont, clientul declara ca accepta expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie colectate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Editor/Vanzator, persoanele afiliate si partenerii contractuali ai acestora si sa poate fi transferate acestora sau altor entitatati din tara sau strainatate in scopul derularii de catre Editor/Vanzator, persoanele afiliate si partenerii contractuali ai acestora de activitati cum ar fi – dar fara a se limita la – activitati de promovare a produselor si serviciilor, de marketing (inclusiv campanii promotionale sau de informare), de publicitate, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Datele personale colectate sunt confidentiale. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Editorul/Vanzatorul are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, statistica, servicii de informare, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe zoomzetbn.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor. Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a zoomzetbn.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre Editor/Vanzator, afiliatii si colaboratorii acestuia pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de marketing, audit, curierat, servicii de plata / bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si de Regulamentul UE 2016/679, si anume: dreptul de acces la datele cu caracter personal, dreptul la rectificare asupra datelor, dreptul de a sterge datele prelucrate, dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor personale, dreptul de portabilitate a datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a va adresa cu o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Clientul isi poate exercita drepturile in baza unei cereri scrise, inaintata catre Novella Press.

Editorul/Vanzatorul nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe Editor/Vanzator pentru niciun fel de prejudiciu.

In concret, Editorul/Vanzatorul solicita Utilizatorului/Clientului datele personale minime impuse de exercitarea dreptului la libera exprimare si la informare (nume, prenume si adresa e email valida pentru cont de Utilizator cu posibilitate de a posta comentarii, respectiv prin formularul de contact, atunci cand Utillizatorul intra in corespondenta cu Editorul) si respectiv respectarea unei obligatii legale (nume, prenume, sex, varsta, eemail, telefon si adresa, pentru Clientii care doresc achizitionarea Produselor/Serviciilor, carora siteul zoomzetbn.ro le emite facturile aferente acestor achizitii).

Utilizatorii/Clientii vor primi comunicari comerciale, prin newsletter sau mailing list, numai in masura in care si-au dat consimtamantul expres pentru aceasta, selectand optiunea corespunzatoare din modulul „Abonare la Nesletter”, si vor avea oricand la dispozite optiunea dezabonarii automate.

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346