Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TENIS DE MASĂ: Începe europeanul de tineret! Ioana Sîngeorzan participă începând de astăzi la Campionatul European U21 din Skopje

Ioana Sîngeorzan participă începând de astăzi la Campionatul European U21 din Skopje, Macedonia de Nord (24 -28 ianuarie).

Sportiva noastră va juca la simplu, dublu fete – alături de Nicole Arlia din Italia și dublu mixt – cu Edi Ionescu, România.
Din lotul național al României mai fac parte Elena Zaharia, Bianca Meirosu și Camelia Mitrofan.

Lotul U21 al României este coordonat de antrenorii Viorel Filimon și Mihaela Șteff.

Sursă: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346