Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TENIS DE MASĂ – Avem bronz mondial! Echipa feminină U19 a României, pe podiumul Campionatului Mondial de Juniori din Slovenia

TENIS DE MASĂ – Avem bronz mondial! Echipa feminină U19 a României, pe podiumul Campionatului Mondial de Juniori din Slovenia

La Campionatul Mondial de Juniori desfășurat în Nova Gorica, Slovenia, echipa feminină sub 19 ani a României a cucerit medalia de bronz, demonstrând performanță și angajament. Echipa formată din Ioana Sîngeorzan, Elena Zaharia, Bianca Mei-Roșu și Alesia Sferlea a avut o prestație impresionantă, sub îndrumarea antrenorilor Alexandru Dincă și Elena Sebe.

Mai multe detalii AICI

Perechea de dublu mixt, Ioana Sîngeorzan/Eduard Ionescu joacă pe tabloul principal, în sferturi de finală cu coreenii Oh Junsung/Lee Daeun, după ce a trecut în optimi cu 3-2 de Nicholas Lum/ Anna Hursey.

Tot astăzi, Ioana Sîngeorzan împreună cu Nicole Arlia din Italia joacă și meciul din optimile probei de dublu fete, în compania perechii Wong Hoi Tung/Kong Tsz Lam din Hong Kong, au mai transmis reprezentanții CS Gloria 2018.

Sursă: CS Gloria 2018 BN

tenis de masa

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346