Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tânără din Reteag, prinsă la păcănele cu droguri asupra ei

Astăzi, 13 decembrie, zi cu ghinion pentru o tânără din Reteag. În timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc, fata a fost prinsă de polițiști cu droguri asupra ei.

Polițiștii din Beclean, aflați în serviciu de patrulare, au depistat o tânără, de 24 de ani, din Reteag, care se afla în incinta unei săli de jocuri de noroc. Aceasta avea un comportament suspect, iar la vederea polițiștilor, femeia ar fi aruncat un obiect în spatele aparatelor.

În urma controlului, polițiștii au descoperit 2 țiple din plastic, iar în interiorul acestora, substanțe alb-cristaline, susceptibile de a avea efecte psihoactive. Substanțele descoperite au fost ridicate, urmând a fi înaintate de polițiști  structurii de specialitate, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale, se arată în comunicatul transmis de IPJ BN.

Sursă: IPJ BN

 

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346