Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ștefan Hruscă, într-un recital de colinde strămoșești, la Casa de cultură “Liviu Rebreanu” din Năsăud

În această perioadă sfântă a Crăciunului, nimeni altul nu aduce spiritul tradițional al colindelor străbune ca Ștefan Hrușcă.

Crăciunul parcă nu este rupt din cărțile de povești fără colindele românești, cântate de vocea care întregeşte, de aproape jumătate de secol magia sărbătorilor de iarnă, a lui Ștefan Hrușcă.

Pe parcursul evenimentului sunteţi invitaţi să primiţi în dar: Florile Dalbe, Trei păstori, Linu-i lin, O, ce veste minunată, dar şi nemuritoarea Rugă pentru părinţi. Descântecul serii va fi întregit de frânturi din poveşti de acasă din partea cantautorului, sau de istorisiri despre originea şi felul în care melodiile au ajuns în repertoriul său.

,,După o pauză de trei ani, îl vom avea, din nou, în mijlocul nostru, vineri, 15 decembrie, de la ora 19:30, la Casa de cultură “Liviu Rebreanu” din Năsăud, într-un recital de colinde strămoșești. Haideți să ne bucurăm împreună de magia Crăciunului și să ne deschidem sufletele pentru a primi colindul sfânt”, a transmis primarul Năsăudului Dorin Vlașin.

Biletele se vor găsi începând de luni dimineața la Biroul Taxe și impozite al Primăriei Năsăud, prețul unui bilet fiind de 60 lei.

 

stefan hrusca

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346