Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Stagiu de pregătire în domeniul instrucției tragerii, organizat de către Birou Pregătire Profesională al I.P.J. Bistrița-Năsăud

37 de polițiști ai structurilor de pregătire profesională din 7 județe au participat la un mini stagiu de pregătire în domeniul instrucției tragerii, organizat de către Birou Pregătire Profesională al I.P.J. Bistrița-Năsăud

Conforn unui comunicat, ieri, 18 ianuarie, 37 de polițiști care activează în structurile de pregătire profesională din județele Bistrița-Năsăud, Suceava, Cluj, Mureș, Maramureș, Sălaj și Botoșani și-au perfecționat abilitățile de tragere în cadrul mini-stagiului de pregătire în domeniul instrucției tragerii ”3-GUN CHALLENGE”.

Stagiul a fost organizat de către Biroul Pregătire Profesională din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și s-a adresat instructorilor cu atribuții pe linie de pregătire practică din cadrul structurilor de pregătire profesională județene. La activități a fost invitat și un instructor de tragere din cadrul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina.

Partea de instruire și exersare propriu-zisă s-a desfășurat contratimp, sub forma a 3 probe, cu 3 arme diferite: tragere cu arma scurtă din dotare, tragere cu S.M.G. după obstacol și tragere cu arma lisă la talere.

Participanții au fost echipați corespunzător unei astfel de misiuni, cu echipamentul tactic din dotare, echipamente de protecție și intervenție, armamentul din dotare pistol Glock / Beretta PX4 Storm și încărcătoarele aferente.

Activitatea a avut ca scop dezvoltarea capacităților și abilităților formative, precum și adoptarea unor tehnici eficiente de predare și expunere prin schimbul de experiență între instructori.

Sursă foto: IPN Bistrița-Năsăud

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346