Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Scandal într-un club din Bistrița. Patru persoane au fost duse la poliție

Intervenția jandarmilor pentru aplanarea unui scandal într-un club – patru persoane au fost conduse la poliție la acest sfârșit de săptămână!

Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au intervenit duminică, 21 ianuarie 2024, în jurul orei 6 dimineața la unul dintre cluburile din municipiul Bistrița unde a izbucnit un scandal pe fondul unor nemulțumiri și al consumului de băuturi alcoolice. Un număr de patru persoane au fost conduse de către jandarmi la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud pentru continuarea cercetărilor și întocmirea documentelor legale. În acest caz jandarmii au aplicat și sancțiuni în valoare de 2.800 de lei, pentru adresarea de injurii și provocarea unor scandaluri.

De asemenea.

Jandarmii montani Colibița, aflați pe timpul unei misiuni au depistat pe drumul forestier Sub Deal, pe raza Ocolului Silvic comunal Bistrița-Bârgăului, două persoane care se aflau cu atv-urile, într-o zonă în care este interzisă circulația în scop de agrement fără acordul proprietarului. Cei în cauză au fost sancționați cu câte un avertisment scris. (Legea nr 407 din 2006, art. 23, alin. 1, lit. i)
La acest sfârșit de săptămână au fost aplicate amenzi în valoare totală de 6.400 lei și 5 avertismente scrise, pentru cerșetorie, adresarea de injurii și provocarea unor scandaluri.

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346