Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Samsung lansează primul frigider cu inteligență articială. Cu ce poate să te ajute?

Cu toții simțim avansul tehnologic în ceea ce privește inteligența artificială din ce în ce mai accelerat și aproape nu ne mai miră nimic. Ne așteptăm în orice moment la inovații care ne fac viața mai ușoară și mai plăcută. În 2024 se pare că domeniul frigiderelor inteligente o ia la…goană.

Samsung sparge gheața

Samsung, unul dintre liderii în tehnologie, pregătește pentru anul 2024 un frigider inovator care va schimba modul în care ne gestionăm alimentele.

Noul frigider inteligent este echipat cu o varietate de tehnologii inovatoare. O nouă caracteristică impresionantă este AI Vision Inside, care utilizează o cameră inteligentă internă care poate recunoaște elementele plasate în interior și scoase din frigider.

O funcție interesantă este aplicația conectată care vine împreună cu acest frigider inteligent. ,,Vision AI”, poate identifica până la 33 de elemente alimentare proaspete diferite, pe baza unui set predefinit de date de instruire care cuprinde aproximativ un milion de fotografii alimentare. Pe lângă toate acestea, aplicație sugerează și rețete culinare pe baza ingredientelor disponibile în frigider.

ecranul Family Hub™+, utilizatorii pot adăuga manual informații despre data de expirare a articolelor pe care doresc să le urmărească, iar frigiderul trimite alerte prin ecranul LCD de 32 de inch pentru articolele înainte de a atinge acea dată.

Funcția ,,Personalize” permite utilizatorilor să adapteze rețetele conform cerințelor alimentare, dincolo de ceea ce era disponibil anterior — vegan, fusion — pentru a se potrivi cu dietele fără gluten, fără lactate și altele.

Recunoaște acum mesele și mai multe alimente din fotografii și explorează felurile de mâncare care pot fi realizate cu acele ingrediente. În cele din urmă, Tailored Meal Plan analizează informațiile utilizatorilor conectându-se la profilurile lor de ,,sănătate” Samsung, pentru a crea mese personalizate bazate pe nevoile fiecăruia.

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346