Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Revelion 2024 la Bistrița! Trupele 3 Sud Est și Noapology din Ucraina vor anima noaptea dintre ani

Pregătirile pentru petrecerea de Revelion sunt în toi!

Pietonalul bistrițean va răsuna în noaptea dintre ani într-un concert special. Evenimentul începe la ora 23:00.

Trupa aleasă să urce pe scena din Piața Centrală este 3 Sud Est, fondată în 1997 și cunoscută pentru refrenele fredonate în anii 2000.

În deschidere va cânta trupa rock Noapology din Kiev, Ucraina, dominată de personalitatea și vocea senzațională a artistei Daria Zaritskaya.

Daria Zaritskaya si Sergey Sershen și-au creat un nume, încă din 2014, realizand cover-uri uimitoare după artiști celebri ca AC/DC, KISS sau WHITESNAKE. Fanii și-au exprimat opinia cu privirie la cover-urile lor și au apreciat că multe dintre acestea sunt chiar mai bune decât originalele.

În 2022, trupa a trecut la un alt nivel și a împărtășit fanilor câteva cântece originale, primul fiind „Ashes“, iar cel mai recent, „Deadhearted“.

După 11 ani de activitate, trupa 3 Sud Este s-a desființat în noiembrie 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui nou single – ”Emoții”.

3 Sud Est este una dintre cele mai de succes formații românești, membrii ei fiind supranumiți „Regii muzicii dance“. În primii ani de la fondare formația a bătut mai multe recorduri la capitolul de vânzări: 800.000 de casete audio și CD-uri vândute în toată țara. Discul 3 Sud Est, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio, și în 6.000 de exemplare pe CD. Printre cele mai cunoscute melodii ale formației se numără „Ai plecat“, piesa prin care și-au definit stilul caracteristic, „De ziua ta”, dar și „Amintirile“, cea mai de succes piesă a celor trei.

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346