Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Spectacol caritabil: REBORN CHRISTMAS SHOW, la Cinema Dacia

În fiecare an am obișnuit publicul bistrițean cu un spectacol inedit marca Reborn Dance Studio, prin care dorim să aducem zâmbete și bucurie în sufletele fiecăruia

Anul acesta va avea loc cea de-a 7-a ediție de street dance și breaking Reborn Christmas Show.

Este o reprezentație dedicată sărbătorilor de iarnă, în spatele căreia se află câte o poveste.

Cei mai talentați și harnici copii din cadrul Reborn Dance Studio vor face un super show în pași de dans. Pe lângă show-urile acestora pregătite în acest an, în cea de-a 2-a parte a spectacolului își vor face apariția și personajele de poveste precum: crăciunițele, moș crăciun, renii, elfii și spiridușii Crăciunului, care își dau întâlnire pe scena de la Centrul Cultural Dacia pe 22 decembrie.

Te invităm cu drag să descoperi munca, pasiunea și talentele ascunse din Marea Familie Reborn. Intrarea la spectacol se va face în limita locurilor disponibile.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și a Centrului Județenan pentru Cultură Bistrița-Năsăud.

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346