Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Programul de distribuire a pubelelor verzi în zonele de case din Municipiul Bistrița și localitățile componente, în perioada 22 – 26 ianuarie 2024

Vezi care este programul de distribuție al pubelelor verzi în zonele de case din Municipiul Bistrița și localitățile componente, în perioada 22 – 26 ianuarie 2024!

Pubela verde se va distribui între orele 08:00 – 17:00, pe baza buletinului de identitate și pe baza semnăturii, după următorul program:
Luni, 22 ianuarie – Cartier RAAL;
Marți, 23 ianuarie pe străzile: Lempeș, Cocorului, Crângului, Umbroasă, Amurgului, Însorită ;
Miercuri, 24 ianuarie pe străzile: Mihai Viteazu, I.P. Reteganu, Tănase Tudoran, Ion Vidu, Codrișor, Victor Babeș;
Joi, 25 ianuarie pe străzile: Zăvoaie, Prof. Horvath Pal, Prof. Vasile Haja, Prof. Oscar Skrabel, Socului, Mălinului, Prof. Mircea Călușeriu, Prof. Liviu Gubesch, Prof. David Gălățean, Dr. Victor Moldovan;
Vineri, 26 ianuarie pe străzile: Abatorului, Moșilor, Șesului, Simpozionului, Serelor;

În cazul în care cetățenii nu sunt acasă în intervalul menționat mai sus, aceștia își vor ridica ulterior pubelele verzi de la sediul operatorului de salubritate Supercom – pe str. Drumul Cetății, nr. 11 – vis-a-vis de Rombat, pe baza buletinului de identitate și pe baza semnăturii.Programul de distribuție pentru restul zonelor din Municipiul Bistrița va fi anunțat în curând.

În orașele Beclean, Năsăud, Sângeorz-Băi și zona RURALĂ, distribuția pubelelor verzi a început în această săptămână și este coordonată de primăriile din aceste localități. Recipientele de colectare a deșeurilor reciclabile din sticlă se distribuie pe baza buletinului de identitate și pe baza semnăturii.

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346