Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pizzeria Pavarotti din Bistrița vine cu cele mai neașteptate contraste: ,,Dulce, acrișor și ceva fermecător”. Acestea sunt ingredientele perfecte pentru a creea o pizza ca în inima Italiei

La pizzeria Pavarotti găsești pizza proaspătă, pregătită cu răbdare și ingrediente de cea mai înaltă calitate, degustate înainte.

Toate sortimentele de pizza sunt gătite după o rețetă autentică, la care s-a lucrat mai bine de un an. Este realizată integral ,,în casă”, din 2 tipuri de făină napoletană și ingrediente de la artizani și producători italieni.

Totul se așează cu grijă pe un aluat cu maia dospit cu răbdare, copt pe lemne aprinse exact cât trebuie.

De acum înainte te poți bucura de cea mai atentă combinație de mirodenii în confortul propriului cămin. Fie că preferi clasicul Cherry Margherita sau să te aventurezi la Honney Diavola, Salsicia e Gorgonzola sau La Mia Speciale, fiecare felie vine cu povestea ei.

Cu o tradiție ce îmbină pasiunea pentru pizza și arome contrastante, Pizzeria Pavarotti te transpune direct în mijlocul Italiei. Secretele gustului autentic stau în selecția riguroasă a ingredientelor. De la aluatul pufos și crocant, pregătit zilnic, la sosurile făcute în casă și aroma legumelor, la Pizzeria Pavarotti calitatea primează în fiecare etapă a pregătirii.

Localul promite gusturi unice, create prin artă

Împletirile inedite de mozzarella fior di latte, prosciutto cotto, sos gorgonzola și pancetta affumicata, îmbrățișate de praz proaspăt și sos de miere pune în cui pofta oricui. Este locul perfect pentru iubitorii de trufe, salcicia, fiarelii sau măsline kalamata. Poți încerca, de asemenea, savoarea dată de prosciutto crudo, brie, nuci și pecorino DOP, toate ,,parfumate” de fructe de pădure sau îmblânzite cu miere. Meniul diversificat satisface orice poftă gourmet.

Livrare Rapidă și Serviciu Impecabil

Experimentează confortul la tine acasă! Pizzeria Pavarotti oferă livrare rapidă, astfel încât să te poți bucura de gustul abia scos din cuptor al unei pizza napoletane, în confortul propriului cămin. Personalul prietenos este mereu pregătit să-ți ofere o experiență culinară de neuitat.

Pizzeria Pavarotti te invită să pătrunzi în lumea autentică a pizzei napoletane, unde gustul devine o călătorie și fiecare masă este o sărbătoare a simțurilor.

Pentru comenzi vă așteptăm pe strada Împăratul Traian nr. 37.
Programul de funcționare este de marți până duminică, între orele 11:00-23:45.
Comenzi telefonice: 0743 139 595 & Glovo.

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346