Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PFG sărbătorește 10 ani de activitate – O sală de fitness nouă și multe oportunități în incinta hotelului Metropolis

La zece ani de PFG (Profesional Fight Gym) s-a deschis Mix Gym – Fitness & Martial Arts, sala ta de antrenamente, unde mișcarea întâlnește motivații și obiectivele câștigă. 

,,La Profesional Fight Gym vrem să oferim pregătire în artele marțiale (BJJ, MMA, Kickboxing) pentru oricine, într-un mediu prietenos și în condiții de top. Focusul nostru este pe cei care sunt la început și vor să se antreneze pentru a știi să se apere și să intre într-o formă fizică bună”, a transmis Ionel Burduhos.

Încă de când am intrat la evenimentul de promovare am simțit siguranță și profesionalism.

,,Acum 10 ani visam să avem un club prin care să ne facem cunoscuți la nivel național. Acum, putem spune că am reușit chiar mai mult decât atât. Am ajuns la nivelul la care adversarii se tem de noi în orice competiție am concura. Sigur că e mai greu să faci performanță decât acum 10 ani. Toată lumea vrea confort maxim în sală, condiții ideale și nu mai e dispusă la același efort ca în trecut. Dar ținem steagul sus și încercăm să ne perfecționăm permanent”, a transmis promotorul clubului.

Alături de antrenorul Ionel Burduhos a fost prezent și preşedintele Grigore Turşan și vicepreşedintele Vlăduţ Peica, înconjurați de sportivi de la grupele de juniori şi de performanţă – Sebastian Lutaniuc, Emilian Sângeorzan, Paul Danci, Andrei Şumfelean și alți iubitori ai sporturilor de contact.

Totul a fost marcat prin inaugurarea unei săli noi de fitness, destinată publicului larg unde serviciile sunt complet gratuite în luna Decembrie.

,,Avem bucuria de a vă anunța că în acest an Clubul Sportiv PFG Bistrita a împlinit un deceniu. După mult timp de dezvoltare continuă și performanțe atât pe plan sportiv cât și în  context organizațional, începând de astăzi sunteți așteptați într-o locație nouă, de lux în incinta Hotelului Metropolis. Aici vă puteți bucura de mișcare în cea mai nouă sală de Fitness din oraș sau puteți încerca provocarea artelor marțiale în cadrul antrenamentelor specifice efectuate. Pentru că ne aflăm în luna cadourilor, în luna Decembrie accesul la sala de Fitness va fi gratuit”, a mai completat Ionel Burduhos. Cu această ocazie acesta a ținut să mulţumească conducerii Liceului cu Program Sportiv Bistriţa, ,,casa” în care s-au derulat pregătirile sportivilor în tot acest timp”, a concluzionat acesta.

Printre trofee, cupe și centuri, un rezultat notabil al PFG Bistriţa este clasarea pe locul I la nivel naţional, la cluburi, în campionatul amatorilor, concurând cu alte 50 de cluburi. De asemenea, organizația desfășoară programul „Căutăm şi antrenăm campionii la ei acasă” lansat în 2020 la Mărişelu, care activează în opt comune, cu un total de peste 140 de sportivi legitimaţi.

,,

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346