Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Peste 1200 de cadouri și zâmbete sincere! Ecourile performanței, premiate de ajutoarele Moșului Gloria

Ajutoarele Moșului Gloria și bucuria adusă de cele peste 1200 de cadouri, ecouri ale performanței, în viitor.

Micii sportivi ai Gloriei Bistrița-Năsăud au primit cadouri, ca răsplată pentru munca lor și pentru că merg pe drumul performanței.

TeraPlast și Leoni Wiring Sistems au oferit celor peste 1200 de sportivi juniori, afiliati CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, cadouri, dar și o imagine emoționantă a pepinierei performanței din județul nostru.

Încă o surpriză a venit din partea GNC Romania PRIME băutura sportivilor puși pe treabă a atras atenția tuturor.

Vă mulțumim că susțineți performanța! Gesturile voastre nu doar că au bucurat micii sportivi, în prag de sărbătoare, ci vor avea și ecou în viitor.

Pentru mai multe fotografii: https://wolfartagentiadeimagine6225.smugmug.com/Evenimente/Mos-Craciun-Gloria

Sursă: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346