Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Paramedicul Nemeș Florin, înger păzitor în timpul liber! A intervenit pentru salvarea unor persoane implicate într-un accident rutier

Înger păzitor în timpul liber…Un paramedic din Bistrița-Năsăud a intervenit voluntar la un accident rutier produs chiar sub privirile lui. Se afla în timpul liber atunci când, fără ezitare a intervenit prompt pentru a acorda ajutor victimelor, până la sosirea echipajelor medicale.

,,În timp ce tranzita localitatea Bunești din județul Brașov, colegul nostru Nemeș Florin, aflat în mașină cu prietena lui, a fost martorul unui accident rutier produs chiar în fața mașinii pe care o conducea. Acesta este paramedic la Stația de Pompieri Prundu Bârgăului și a acționat instinctiv, acordând primul ajutor victimelor evenimentului rutier, au transmis colegii de la ISU.

,,Este o reacție firească pe care o așteptăm de la orice pompier salvator bistrițean, dar asta nu ne oprește din a fi mândri de modul cum a gestionat situația și de felul în care a ajutat cele două victime ale accidentului. Ești un model pentru tânăra generație de pompieri salvatori”, au mai completat aceștia.

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346