Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Parada Brăduților pentru Vise Împlinite! Cea de-a 10-a ediție a evenimentului are loc la Complexul Muzeal din Bistrița

Vino, licitează un brăduț și împlinește un vis!

Parada brăduților pentru vise împlinite, un eveniment dedicat oamenilor cu suflet mare, reluat, la Bistrița! Se vor putea licita brăduți, susținând astfel diferite ateliere de creație.

Agenția de media Prompt Communication, în parteneriat cu Complexul Muzeal din Bistrița, organizează, luni, 18 decembrie, ediția a 10-a a evenimentului Parada Brăduților pentru Vise Împlinite.

Acesta reprezintă, din nou, un proiect de responsabilitate socială, cu un scop caritabil, la care sunt invitați să adere toți cei care înțeleg că spiritul Crăciunului este despre a dărui, a ajuta, a fi mai bun.

Sper că ați dus dorul acestui eveniment! Ne întâlnim la a 10-a ediție a Paradei Brăduților pentru vise împlinite. Bucurie, magie, inimi generoase și pline de căldură. E vremea când generozitatea unește oameni și bunătatea încălzește inimi. Parada Brăduților pentru Vise Împlinite este cadrul feeric în care ne reîntâlnim la final de an pentru a dărui din binele și bucuria noastră, pentru a trăi momente de neuitat în jurul celui mai iubit simbol al Crăciunului, bradul. Este momentul din an când visele se împlinesc prin generozitatea noastră, a tuturor. În acest an, celebrăm cea de a 10-a ediție a Paradei Brăduților pentru Vise Împlinite în același cadru pe care îl cunoașteți”, transmite Gabriela Montoiu.

Parada este un proiect de responsabilitate socială care a prins contur în urmă cu 9 ani de zile. Scopul nostru prin prisma acestui eveniment este acela de a dărui, a provoca zâmbete, de a împlini vise. Am reușit de 9 ani încoace, cu fiecare ediție, să îndeplinim dorințe și să creăm bucurie, a completat Gabriela Montoiu.

Prima ediție a Paradei Brăduților, care a avut loc în anul 2011, a fost dedicată unui tânăr care avea nevoie de un transplant de rinichi.

Evenimentu din 2012 a reușit să sprijine cu toate resursele obținute în urma evenimentului, Centrul de Resurse și Referință în Autism „Micul Prinț”, coordonat de doamna Ana Dragu, se nota atunci în BistrițaBusiness.

În anul următor (2013), Centrul Lacrima din Năsăud a fost beneficiarul în urma acestei parade.

Licitația brăduților din anul 2014 a fost dedicată tinerei Laura Slăvescu, având ca scop achiziționarea unui scuter electric pentru mobilitate.

De-a lungul celor nouă ani de existență, evenimentul a susținut cu toată convingerea inițiativele și faptele bune. Același lucru se dorește și în cel de al zecelea ceas.

Ideea de a face bine se manifestă mai ales în preajma Crăciunului, atunci când, mai mult ca oricând, oricine dorește să ofere ceva omului apropiat, omului drag și din familie, dar și omului aflat în suferință.

 

 

 

 

 

Sursă foto: Arhiva Parada Brăduților pentru vise împlinite

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346