Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

O mână de oițe frumoase foc au nevoie de un adăpost. Află cum poți ajuta

Pozâ cu caracter ilustrativ

În urmă cu cinci ani, viața a adus în calea unei iubitoare de animale patru oițe nevinovate, cu puiuți în burtă, pe punctul de a fi trimise la abator. Cu un gest plin de compasiune, cineva le-a răscumpărat, dar condiția a fost clară: o persoană cu inima mare să le ofere grijă.

Cum putem ajuta? 

,,Erau 4, speriate, cu puii în burtă și cel care le avea a decis să le trimită din stână direct spre moarte. Sunt foarte miloasă, dar atunci, îmi amintesc și acum că am simţit o sfâșiere. Cineva le-a răscumpărat. Cu condiţia să am și eu grijă de ele. Nu știam nimic despre oi, deși crescusem câini, pisici, de când mă știu. Am învãţat. Acum sunt mai multe. Mici, mari, fete și băieţi, frumoase foc și nevinovate.

Problema noastră este iarna. Nu avem unde să le adăpostim 3-4 luni. Anul trecut au fost în grajdul unui om bun, dar vecinii au reclamat că îi deranjeazã prezenţa lor și le-am mutat într-un ţarc, avem închiriatã o parcelă. Grajdul a rămas pustiu. Avem nevoie de ajutorul vostru. Niște scânduri, câteva bucăţi de prelată, tablă cu care să le putem încropi un adăpost. Încă sunt sub o copertină, nu le este frig, dar într-o bună zi se va putea face brusc ger.

În ultimele săptămâni am dat multe anunțuri, să închiriem un grajd, o șură, nimeni nimic, deși sunt pe tot locul în zona unde sunt ele. Vă rog să ne ajutaţi să găsim o soluţie”, a transmis Alice Grama pe un grup destinatat protecției animalelor.

Telefon 0757343256. Mulţumim!

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346