Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Moș Crăciun pe sanie, alături de spiriduși și crăciunițe, vor colinda la Livezile!

Sursă foto: Timponline.ro

Primarul comunei Livezile, Traian Simionca și Consiliul Local Livezile, au deosebita plăcere de a vă invita astăzi de la ora 16.30, în Parcul Central din localitate, la un concert de colinde și obiceiuri de Crăciun.

Invitați în concert sunt Grupul de copii ai Școlii Gimnaziale Livezile, Corul Parohiei Ortodoxe Livezile, Grupul de Colindători „Transilvania Bizantică” și Ansamblul „Dorna Dorului” cu obiceiuri de Crăciun. Va fi prezent și Moș Crăciun cu sania alături de spiriduși și Crăciunițe.

Din partea casei veți primi un ceai cald, vin fiert și dulciuri. Vă așteptăm cu drag!

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346