Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

METEO. Primiți cu gerul? Cum va fi vremea zilele următoare

Încet dar sigur, valorile termice trec sub 0°C, în tot județul. Mai greuț, la noi, pentru că răcirea a venit pe partea exterioară a catenei orientale a Carpaților, iar la noi, până umplem depresiunea Transilvaniei cu frig, durează..

Bistrița are 0°C, iar dincolo de munți, la Suceava, sunt deja -10°C.

La noapte, însă, îngheață peste tot, cu minime cuprinse între -8°C în culoarele de vale şi depresiunile din estul județului şi -3°C , în zonele joase din vestul teritoriului..

Mâine, peste zi, ne înseninăm. Anticiclonul va urca presiunea relativă, spre seară, la 1035 mb, astfel, pe fondul răcirii radiative în condiții de cer senin ṣi a masei de aer polar ajuns, până atunci, deasupra noastră, temperaturile vor aluneca sub pragul de ger, mai ales în zonele depresionare şi în cele joase, închise.

Ne așteaptă, astfel, -11/-12°C, aici în timp ce în restul județului undeva între – 9 şi – 6°C, deci frig peste tot.

Gerul rămâne şi joi dimineață, apoi nebulozitatea în accentuare va mai diminua scăderea temperaturii.
Frigul rămâne, însă, de interes şi se pare că se va acutiza la final de săptămână când, sperăm şi la câțiva fulgi de nea…

Sursă: ONG Meteo BN

 

 

 

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346