Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

METEO. Monotonia zilei de astăzi, zguduită de precipitațiile de la noapte. Mâine ar putea apărea primii fulgi de nea în orașe

Ziua de astăzi păstrează încă monotonia, cu un cer nici-nici, conform Meteo.BN.

Pare că s-ar mai arăta şi soarele, mai trec şi norii, dar nu aşteptăm precipitații. Poate doar la munte să mai fulguiască trecător..

,,Maximele urcă până 2/3°C printre munți ṣi se duc spre 6/7°C în zonele de vest şi sud ale județului.

De la noapte, însă, se mai schimbă situația!

Vin precipitații, pe fondul avansului unei arii precipitabile dinspre sud-vestul țării. În principiu, acestea vor fi ploi în zonele joase sau, pentru că în primele ore ale nopții, temperaturile pot aluneca spre sau uşor sub 0°C, ploi înghețate care vor depune polei. Grijă mare pe şosele, la noapte!
La deal, la peste 550 – 600 m. alt. și la munte vor fi preponderent ninsori.

Apoi mâine, precipitațiile, temporare vor fi de toate felurile, din nou. În prima parte a zilei, în zonele joase predomină ploile, care in a doua parte a zilei vor avea tendință de transformare în lapoviță şi ninsoare. Astfel, probabilitatea e mare să vedem câțiva fulgi de nea şi prin oraşe!

La deal si la munte va ninge, temporar iar la peste 1000 m. alt se poate depune un strat de zăpadă de 5 – 10 cm.

În aceste condiții, mâine aşteptăm o ponderare a regimului termic, cu maxime cuprinse între 0 şi 3°C, cu mențiunea ca valorile vor fi în scădere după prânz”, ne informează Meteo.BN.

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346