Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mânuțele magice pun fundă roșie sărbătorilor, la Centrul de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț. Pătrunde într-o lume a bunătății, printr-un simulator virtual

Micii Prinți lucrează de zor și pregătesc bunătăți cu mânuțele lor magice pentru a aduce magia Crăciunului în suflete.

În acest an, porțile Centrului de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț se deschid larg pentru ca împreună să experimentăm lumea prin ochii lor.

O să facem cunoștință cu acești oameni minunați și creațiile lor minunate. Fiecare obiect are o poveste de spus, iar fiecare achiziție susține visurile și aspirațiile acestor tineri artiști. Prin gestul vostru, Crăciunul lor devine lor un moment de bucurie și speranță, a transmis Emil Radu Moldovan.

Așadar, în 20 decembrie între orele 12.00-19.00, cea mai bună plimbare este cea la Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ, de pe strada Independenței, nr. 79.

Vă așteptăm să ne treceți pragul în 20 decembrie cu:

– ceai și ciocolată caldă
– cea mai delicioasă turtă dulce
– ciocolată de casă
– jeleuri Micul Prinț
– globuri, ornamente și decorațiuni
– Kit festiv pentru ciocolată caldă

Toate sunt pregătite cu dragoste de copiii diagnosticați cu autism din cadrul Centrului Micul Prinț.

De asemenea, există și un simulator de autism, un ”portal” VR, prin care veti putea experimenta lumea lor plină de bunătate.

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346