Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

L-ați văzut? Briciu Augustin a plecat de acasă și este de negăsit

*L-AȚI VĂZUT?*

*Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută un bărbat de 87 de ani din Cristur-Șieu care a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.*

În 2 ianuarie, polițiștii din Beclean au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în acestă dimineață, soțul ei, Briciu Augustin a plecat de la domiciliul lor, din localitatea Cristur-Șieu și nu a mai revenit.

La data plecării acesta era îmbrăcat cu un jerseu croșetat de culoare maro, pantaloni de trening de culoare închisă, iar pe cap purta un fes de culoare neagră.

Semnalmente: înălțime de aproximativ 1,65 m, greutate de aproximativ 70 de kg, ochi căprui, păr grizonat.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliție.

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346