Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jandarmii montani sunt la datorie în zonele din județ. Ce recomandă turiștilor

În zonele turistice drumurile sunt deschise circulației dar acoperite cu zăpadă, drept urmare facem următoarele recomandări:

– alegeți să vă echipați adecvat anotimpului rece iar înainte de a porni pe un anumit traseu sau în drumeție, informați-vă din timp în legătură cu itinerariul propus și cu prognoza meteo;
– în cazul unor probleme întâmpinate în zona montană, solicitați sprijinul jandarmilor montani Rodna, Piatra-Fântânele sau Colibiţa, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112, specificând următoarele: datele de identificare ale persoanei care anunță, ce s-a întâmplat și câte persoane au nevoie de ajutor.

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346