Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Învățăm să recliclăm, la Grădinița cu Program Prelungit ” Rază de Soare” din Bistrița! Activitate interactivă pentru a învăța cum se colectează separat corect deșeurile reciclabile

Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit ” Rază de Soare”, Bistrița au avut parte de o activitate interactivă pentru a învăța cum se colectează separat corect deșeurile reciclabile.

Având în vedere importanța educației în dezvoltarea unui comportament sustenabil și prietenos cu natura în rândul copiilor, ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud continuă parteneriatele cu instituțiile de învățământ din județul nostru pentru a forma, dintr-o perioadă cât mai timpurie, deprinderi sănătoase în ceea ce privește gestionarea deșeurilor.

Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit ” Rază de Soare”, Bistrița au participat la prima lor lecție despre colectarea selectivă a deșeurilor, iar apoi s-au bucurat să le pună pe toate la locul lor într-o activitate interactivă în care ei au ales deșeurile și apoi le-au pus pe fiecare în pubela potrivită.

În ultimii 2 ani, ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a derulat parteneriate educaționale cu 60 de instituții școlare din județul nostru, atât prin concursul școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău”, cât și prin prezentări și activități practice derulate în programul ”Școala Verde”.

Vom continua și în 2024 campania de informare și conștientizare derulată în școlile și grădinițele din județ alături de partenerii noștri GreenPoint Management, Fepra, Financiar Recycling, Clean Recycle SA și Eco Synergy – OIREP.

Sursă: ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346