Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Îngeri păzitori în timpul liber. Doi salvatori de la Serviciului Public Județean Salvamont Bistrița-Năsăud, au ajutat într-un accident rutier

În data de 14.01.2024 doi membri a echipei Serviciului Public Judetean Salvamont Bistrita-Nasaud în timp ce se deplasau spre casă au fost martorii unui accident rutier petrecut pe raza comunei Josenii Bârgăului.

Deși se aflau în timpul liber aceștia au oprit, au asigurat zona și au acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor de ambulantă SMURD.

Aceștia au fost sprijiniți de un agent de poliție, care la fel se afla în timpul liber.

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346