Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

În această săptămână se continuă distribuirea pubelelor verzi în zonele de case din Bistrița și localitățile componente!

Pubela verde se va distribui între orele 08:00 – 17:00, pe baza buletinului de identitate și pe baza semnăturii, după următorul program:

Miercuri, 13 decembrie – casele de pe străzile: Compozitorilor, Tiberiu Brediceanu, Gheorghe Dima, Constantin Brăiloiu, George Enescu, Sergiu Celibidache și Bela Bartok;
Joi, 14 decembrie – casele de pe străzile: Tărpiului, Livezi, Busuiocului, Magnoliei, Colinei, Subcetate, Irisului, Cameliei, Anemonei, Crizantemelor;
Vineri, 15 decembrie – casele din localitatea componentă Slătinița;
Sâmbătă și Duminică – 16 și 17 decembrie – Cartier Unirea;

În cazul în care cetățenii nu sunt acasă în intervalul menționat mai sus, aceștia își vor ridica ulterior pubelele verzi de la sediul operatorului de salubritate Supercom – pe str. Drumul Cetății, nr. 11 – vis-avis de Rombat, pe baza buletinului de identitate și pe baza semnăturii.

Programul de distribuție pentru restul zonelor din Municipiul Bistrița va fi anunțat în curând.

În orașele Beclean, Năsăud, Sîngeorz-Băi și zona RURALĂ, distribuția pubelelor verzi a început în această săptămână și este coordonată de primăriile din aceste localități. Recipientele de colectare a deșeurilor reciclabile din sticlă se distribuie pe baza buletinului de identitate și semnătură.

Sursă: Marius Cristian Niculae

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346