Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

HANDBAL. România marchează încă o victorie la Campionatul Mondial!

Mândru de România noastră Glorioasă!

România marchează încă o victorie la Campionatul Mondial!

Echipa națională, cu un număr generos de goluri în poarta Serbiei atinge un scor de 37-28 împotriva țării vecine.

,,Cu această ocazie avem o calificare en-fanfare în grupa principală la Mondial, iar acum echipa se pregătește de duelul de foc cu Danemarca”, au transmis reprezentanții clubului.

Felicitări, membrilor CS Gloria 2018 BN care luptă pentru România în cel mai profesionist mod, antrenorul Florentin Pera, jucătoarele – Cristina Laslo, Bianca Bazaliu, Nicoleta Dincă, Sonia Seraficeanu, Yuliya Dumanska și preparatorul fizic – Ștefan Ciuntu. Este de nedescris atmosfera de aici! Suntem extrem de mândri de voi toți!, a fost mesajul transmis de Emil Radu Moldovan.

 

campionat

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346