Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

HANDBAL. Fetele Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud s-au impus în meciul cu ACS Arieșul Turda

Junioarele 3 își păstrează invincibilitatea în acest sezon!

Handbalistele Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud s-au impus astăzi, în meciul din etapa a 17-a în fața ACS Arieșul Turda, cu scorul de 30-23 (13-15).

Au înscris: Sara Lupuian – 15 goluri, Anastasia Burdeț – 6, Adina Atanasevici – 4, Raisa Horti – 3, Estera Stoica – 1, Daniela Senocico – 1.

Sursă: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346