Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

HANDBAL. 500 de fetițe care împart aceeași pasiune pentru handbal, parte a programului Gloria Junior au primit astăzi echipamente noi

Emoție, bucurie, zâmbete și peste toate…aceeași pasiune pentru handbal!

Circa 500 de fetițe din județ, parte a programului Gloria Junior au primit astăzi echipamente noi finanțate de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud prin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și achiziționate de la Decathlon Bistrița pentru a continua să își scrie frumos povestea mai departe, în drumul spre marea performanță.

Bucuria a fost imensă pentru ca cele mai mici handbaliste ale noastre au primit echipamentele în fața idolilor lor – jucătoarele echipei naționale a României, prezente zilele acestea la Bistrița.

Tricolorele au fost primite de copii cu aplauze, în toată sala răsunând melodia ”Din toată inima pentru România!”, au transmis reprezentanții.

Antrenorii din programul Gloria Junior sunt Samson Diugan, Denisa Gaga, Flavia Buican, Dan Sorin Gavrilă, George Bălăjan, Maria Morari, Georgeta Urzică, Sabin Trifan, Ioan Berengea, Adrian Făgărășan, Liviu Pop, Paul Someșan, Florian Picu, Ionuț Giurgian,, Daniel Colțescu și Ciprian Hortopan, care se bucură de sprijinul coordonatorului Centrului de Copii și Juniori, Claudiu Evi.

Sursă foto/text: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

handbal
handbal

nu

 

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346