Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Acces GRATUIT la patinoarul Ice Arena, în săptămâna „Școala altfel”!

Liber la patinat!
Elevii care au intrat în săptămâna ,,Altfel”, beneficiază de intrare gratuită la patinoarul Ice Arena din Piața Centrală.

Municipalitatea oferă, timp de cinci zile, mai precis, de luni și până vineri, în intervalul orar 10:00-12:00, intrări gratuite tuturor elevilor care au intrat în săptămâna „Școala altfel”

Gratuit la patinoar, în săptămâna „Școala altfel”!

Elevii clasei a VI-a D de la Colegiul Național “Andrei Mureșanu” sunt primii care au venit să se bucure de două ore gratuite la patinoarul „Ice Arena” din Piața Centrală.

De altfel, Primăria municipiului a anunțat, prin Inspectoratul Școlar Județean, că toți elevii care au intrat în săptămâna „Școala altfel” beneficiază de gratuitate la patinoar, de luni până vineri, în intervalul 10.00-12.00, în grupuri însoțite de cadre didactice.

Feeria pe patine vă așteaptă!„, transmite primarul Ioan Turc.

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346