Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Georgiana Lobonț – Concert de Crăciun pe pietonalul bistrițean

Descoperă magia sărbătorilor la primul concert de colinde al Georgianei Lobonț! Îndrăgita interpretă va încălzi inimi pe scena amenajată lângă bradul împodobit în Piața Centrală din Bistrița.

Într-o seară plină de emoție, Georgiana și invitații ei speciali vor bucura publicul cu colinde, dar și cântece cunoscute din repertoriul său.

Dragii mei prieteni, cu mare bucurie în suflet, vă anunț că pe data de 22 decembrie voi veni la Bistrița, pe pietonal, la Târgul de Crăciun, unde voi susține un concert de colinde împreună cu formatia mea. O sã vă colindăm si o sã vă bucurăm sufletele  în preajma sărbătorilor de iarnă, Înainte de Crăciun cu două zile”, a transmis artista într-o postare pe Facebook.

Concertul este organizat de Primăria Bistrița, alături de Centrul Cultural Municipal “George Coșbuc”, începând cu ora 18:00.

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346