Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gașca Zurli aprinde astăzi luminițele din fața Consiliului Județean. Bistrițenii, invitați sa-și pună dorințe

Tot mai puține ore rămân de numărat, până când cei mici se pot bucura și cânta alături de cea mai îndrăgită trupă de animație pentru copii, Gașca Zurli.
 Piața Petru Rareș din Bistrița, în fața Palatului Administrativ, se va scălda în luminițe, cu ocazia evenimentui special, organizat de către Consiliul Județean.

Anul acesta, startul sărbătorilor de iarnă în Piața Petru Rareș se dă sâmbătă 25 noiembrie, de la ora 16.00, ocazie cu care cei mici se vor putea distra alături de Gașca Zurli.

,,Aflăm împreună cum ne punem dorințele, cum să fim atenți la cei din jurul nostru, cum îi putem ajuta. Lecția generozității este declarată deschisă și oricine poate participa”, a fost mesajul transmis de cei din Gașca Zurli.
Ne apropiem cu bucurie de cea mai frumoasă perioadă a anului, Crăciunul, și suntem pregătiți să venim în întâmpinarea moșului cu magia spectacolului oferit de una dintre cele mai îndrăgite trupe pentru copii, Gașca Zurli, și aprinderea lumințelor de Crăciun din fața Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Așadar, în 25 noiembrie, începând cu ora 16.00, vă așteptăm cu mic, cu mare să petrecem și să ne bucurăm împreună de momente unice. Vă așteptăm cu drag!, transmite președintele CJ Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.
gasca zurli

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346