Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gala Elitelor Bistrițene – Decernarea titlurilor de Cetățean de Onoare al Județului Bistrița-Năsăud

O gală a elitelor, a ambasadorilor județului nostru Decernarea titlurilor de Cetățean de Onoare al Județului Bistrița-Năsăud. Un eveniment în care personalități ale județului Bistrița-Năsăud, au fost premiate pentru munca și reușitele lor, a transmis Emil Radu Moldovan.

Titlul de ,,Cetățean de Onoare al Județului Bistrița-Năsăud” a fost decernat:

– doamnei PATRICIA VLAD, în semn de apreciere și recunoștință pentru un parcurs educațional de excepție la universități internaționale de prestigiu (Universitatea Cambridge – Regatul Unit al Marii Britanii, Universitatea Harvard – Massachusetts, Statele Unite ale Americii și Universitatea Oxford – Regatul Unit al Marii Britanii) și pentru contribuția importantă adusă în promovarea imaginii județului Bistriţa-Năsăud, la nivel național și internațional.

– doamnei MIHAELA IOANA ȘTEFF, în semn de apreciere și recunoștință pentru o carieră de excepție ca jucător și antrenor de tenis de masă și pentru contribuția importantă adusă la creșterea prestigiului județului Bistriţa-Năsăud, la nivel național și internațional.

– domnului General-maior CRISTIAN DANIEL DAN, în semn de apreciere și recunoștință pentru rezultatele remarcabile obținute în întreaga carieră militară și pentru reprezentarea cu onoare și demnitate a Armatei Române și a județului Bistrița-Năsăud, în țară și în străinătate.

– domnului OCTAVIAN HARȘIAN, în semn de apreciere și recunoștință pentru deosebita contribuție adusă în dezvoltarea domeniului agricol, viticol și zootehnic din județul Bistriţa-Năsăud.

– domnului COSMIN IOAN PĂTROIU, în semn de apreciere și recunoștință pentru aportul de excepție adus antreprenoriatului românesc prin dezvoltarea unei afaceri de succes și pentru promovarea şi creșterea economică şi socială a judeţului Bistriţa-Năsăud.

– domnului ALEXANDRU STÂNEAN, în semn de apreciere și recunoștință pentru aportul de excepție adus antreprenoriatului românesc prin dezvoltarea unei afaceri de succes și pentru promovarea şi creșterea economică şi socială a judeţului Bistriţa-Năsăud.

Preasfințitului Episcop MACARIE, în semn de apreciere și recunoștință pentru nobila misiune de păstrare a credinței strămoșești și pentru promovarea spiritului tradițional românesc în cele mai îndepărtate colțuri ale Europei și promovarea județului Bistrița-Năsăud.

domnului prof.univ.dr. TEODOR RUS, în semn de apreciere și recunoștință pentru impresionanta carieră academică în domeniul dezvoltării sistemelor software și al cercetării științelor tehnologice ale calculatorului și pentru promovarea județului Bistrița-Năsăud, în întreaga lume.

domnului academician dr. DOREL BANABIC, în semn de apreciere și recunoștință pentru vasta activitate academică desfășurată în domeniile ingineriei și științelor tehnice și pentru promovarea județului Bistrița-Năsăud, atât pe plan național, cât și internațional.

,,Cu toții să ne străduim să fim cetățeni onorabili, contribuind la dezvoltarea județului Bistrița-Năsăud”, a mai completat acesta.

Sursă foto: Emil Radu Moldovan

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346