Skip to content Skip to footer

Warning: Undefined array key "options" in /home/zoomzetbn/public_html/wp-content/plugins/trx_addons/components/api/elementor/elementor.php on line 1674
ZoomZetBN
Despre noi

Descoperă știrile cele mai proaspete din Bistrița pe noul nostru site! Informații locale de încredere, evenimente captivante și noutăți care contează. Fii la curent cu tot ce se întâmplă!

Atunci când informația se transformă în solidaritate!

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook: zoomzet Bistrița-Năsăud.

Portal media independent, orientat spre veridicitatea informațiilor și creearea de noi opinii. zoomzetbn.ro acoperă evenimentele și știrile cele mai importante din Bistrița-Năsăud și împrejurimi, oferind cititorilor săi o perspectivă locală asupra problemelor și dezvoltării zonei.

Subiectele sunt tratate într-un stil de redactare propriu, parte din originalitatea si diversitatea zoomzetbn.ro.
Transmitem zilnic aspecte din viața cotidiană, scriem despre oamenii și locuri care ne inspiră, postăm fotografii/video-uri, relatări din domeniul cultural, al educatiei, sportiv sau politic, lăsând mereu loc propriei interpretări. Suplimentar, publicăm poziții editoriale, interviuri speciale și dezvoltăm proiecte media proprii. Oferim spațiu, idei de promovare și susținem business-urile fresh.

zoomzetbn.ro reprezintă mai mult decât o publicație de știri, ci un partener activ și implicat în comunitatea locală, care își propune să informeze, să încurajeze implicarea și să contribuie la dezvoltare.

Punem la dispoziție o platformă modernă și ușor de utilizat, cu o navigare intuitivă și o mulțime de funcții utile, cum ar fi notificări de breaking news, newslettere și acces la edițiile arhivate.
Platforma este disponibilă atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile, astfel încât cititorii noștri să poată fi mereu la curent cu cele mai importante evenimente, indiferent de locație.
Ținem cont de feedback-ul pe care il primim prin rubricile dedicate opiniei publice și urmărim constant să îmbunătățim calitatea informațiilor transmise.

Cititorii zoomzetbn.ro au posibilitatea să se implice în crearea continutului prin distribuirea de fotografii, filmulete sau materiale sub forma de text, pe care le consideră relevante pentru comunitate, la adresa de contact: redactia@zoomzetbn.ro

Ne încadrăm în marja rigorilor de bun simt și respectăm regulile profesionale și deontologice ale activității jurnalistice.
Apelăm la principiile verificării din mai multe surse, up-datării și corectării imediate a datelor primare, prezentării punctelor de vedere, respectării prezumției de nevinovăție și a regulilor stabilite de lege privind protecția minorilor și a datelor personale.

ZOOMZETBN
Iubesc să scriu cam de când am început să citesc. Cred în puterea cuvintelor și a virgulelor, în punctele pe ,,i'' și în poveștile frumoase care pot inspira oamenii și adună lacrimi în colț de ochi.

Împărtășesc valorile „demodate” ale bunicilor noștri care au apreciat întotdeauna sinceritatea, decența, bunul gust, înțelepciunea și mirosul cărților bune.

Tcmai de aceea, drept cadou de ziua mea, mi-am dorit să dezvolt o pagină online care să ofere conținut de calitate, alcătuit în urma filtrării atente a informațiilor la care am acces și în urma experienței pe care am dobândit-o.

Acum 5 ani, m-am angajat la Observator BN, unde mi-au fost ascuțite bazele jurnalismului. După doi ani, am preluat pagina Știri BN, aflată la început, pe care am crescut-o la peste 20 de mii de urmaritori organici, până în ziua de azi.

Scriu despre ceea ce îmi stârnește interesul sub o formă sau alta, mă implic în inițiative care contribuie la dezvoltarea comunității în care trăiesc, organizez acțiuni caritabile și promovez doar proiecte, activități și produse în care cred.

Adela Cosma

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346