Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Moș Nicolae a ajuns mai devreme cu daruri pentru copilașii de la Secția de Pediatrie a Spitalului Clinic Județean Bistrița-Năsăud

Moș Nicolae nu uită pe nimeni! În fiecare an, pe 6 decembrie, trece pe la fiecare și lasă celor mici daruri dulci.

Anul acesta, însă, copiii internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița au avut parte de o surpriză. Au primit cadouri mai devreme cu o zi în dreptul fiecărui pătuț. În saloanele în care se află micuții, diagnosticați cu diverse probleme de sănătate, au ajuns ajutoarele Moșului cel bun.

,,Pentru că nu au uitat să îi scrie Moșului ce cadouri își doresc și chiar i-au trimis scrisori care de care mai colorate, copiii internați la Secția Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița s-au bucurat astăzi de darurile pregătite pentru ei lângă bradul împodobit”, au transmis reprezentanții spitalului.

Tolba Moșului Nicolae a fost plină și spiridușii lui s-au asigurat că micii pacienți vor fi veseli în ajun de mare sărbătoare.

 

 

#SpitalulClinicJudețeanDeUrgențăBistrița

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346