Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

,,Dar din dar se face Rai” – Campanie umanitară de sărbători, organizată de primăria Bistrița

În preajma sărbătorilor de iarnă, municipalitatea organizează încă o campanie umanitară dedicată persoanelor vulnerabile sau cu posibilități materiale reduse: CRĂCIUNUL SOLIDARITĂȚII.

Edil Ioan Turc anunță faptul că centrul de donații, amenajat la sediul SVSU Bistrița, strada Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 15, este deschis până în 20 decembrie, între orele 08.00 și 16.00. Societăți comerciale, dar și persoane fizice vor putea aduce aici alimente neperisabile (conserve, dulciuri, ulei, zahăr, făină etc.), îmbrăcăminte, încălțăminte, pături (produse noi), ce urmează a fi oferite celor aflați în nevoie în prag de sărbători.

,,Contăm și în acest an pe generozitatea și implicarea comunității bistrițene, fiind vorba deja de a treia ediție a campaniei”, a mai tranmis Ioan Turc.

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346