Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Concert Extraordinar de colinde intitulat “Bucurie de Crăciun”, în Căianu Mic! Află ce artiști vor urca pe scenă

Momente extraordinare pentru noi toți

Atmosfera sărbătorilor de iarnă va fi completată săptămâna viitoare în Căianu Mic, de un minunat concert de colinde. Se vor contura povești şi emoții, specifice sezonului bucuriei, iubirii și al magiei.

,,Prieteni dragi, miercuri, 13 decembrie, cu începere de la ora 18:00, vă invităm la Căminul Cultural din localitatea Căianu Mic pentru a ne bucura împreună de un Concert Extraordinar de Colinde intitulat “Bucurie de Crăciun”!, a transmis primarul Paul Știr. Evenimentul va fi prezentat de către Alexandru Pugna și va fi transmis LIVE pe pagina oficială de facebook Paul Știr.

Vor urca pe scenă:

  • Grupul vocal „Miorița” al Liceului Tehnologic „lon Căian Românul” din Căianu Mic;
  • Soliștu locali – Cursante ale Scolii de Arte Bistrița – Secția Canto – Prof. coordonator Bălan Pahone Cristina
    Vidican Giulia Daiana – Pop Ana Roxana – Retegan Isabela Maria;
  • Invitati speciali: Paula Hriscu si Corala bărbăteascã „ARMONIA” din Constanța

Paula Hriscu, o tânără talentată, cu mult har de la Dumnezeu, care își iubește necondiționat țara și neamul. Iubirea față de muzica populară a început în Tara Moților, locul de baștină al artistei.

,,Identitatea națională, tradițiile, cântul și graiul strămoșesc sunt elemente vitale ale poporului nostru românesc. De aceea mă simt obligată să le păstrez esența curată prin cântecele mele populare cu specific ardelenesc, pe care le-am adunat unul câte unul, în primul meu album. Albumul contine 16 cantece, ce ne poarta de la tarini, invartite chiar si purtate pana la cantece din zona Clujului, orasul care m-a adoptat si de care sunt indragostita. Fiecare cantec are o poveste in care simt ca oricine se poate regasi”, spune Paula Hriscu.

Sub bagheta dirijorală a Arhid. Lect. Univ. Dr. Ion Iulian Dumitru vor evolua Corala „Armonia” din Constanța. Pe lângă recunoaşterea de care se bucură pe plan naţional, corala este foarte apreciată şi pe plan internaţional.

Vă așteptăm cu drag!

 

 

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346