Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Colegiul Național “Liviu Rebreanu” a fost premiat de președintele Iohanis. A obținut Ordinul ,,Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler

O dovadă că suntem printre cei mai buni. Un premiu care aparține fiecărui rebrenist

Cu prilejul Zilei Naționale a României, președintele Klaus Iohannis a semnat o serie de decrete de decorare a unor personalități civile în semn de apreciere pentru excelența de care au dat dovadă în întreaga lor activitate dedicată dezvoltării științei și cercetării, precum și pentru contribuția la formarea intelectuală și profesională a tinerelor generații, conform unui comunicat al Administrației prezidențiale.

,,În semn de apreciere pentru rezultatele importante obținute în procesul de formare intelectuală și umană a tinerelor generații, demonstrând astfel calitatea învățământului preuniversitar românesc”, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler Colegiului Național ,,Liviu Rebreanu”. Și un rol important l-au avut proiectele europene implementate în ultimii ani.

,,Mulțumim tuturor celor care, prin atitudinea lor, au făcut acest eveniment posibil. Elevii, profesorii (de la fiecare nivel de învățământ), personalul didactic auxiliar, personalul nedidactic, părinții”, au transmis reprezentanții Colegiului Național ,,Liviu Rebreanu”.

 

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346