Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Centrul de donații deschis de Primăria Bistrița la sediul SVSU, va funcționa până în data de 20 decembrie

Centrul de donații din cadrul Primăriei municipiului Bistrița, amenajat la sediul SVSU Bistrița, strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 15, este deschis până în data de 20 decembrie, între orele 08.00 și 16.00.

Societăți comerciale, dar și persoane fizice vor putea dona aici alimente neperisabile (conserve, dulciuri, ulei, zahăr, făină etc.), îmbrăcăminte, încălțăminte, pături (produse noi), ce urmează a fi oferite celor aflați în nevoie în prag de sărbători.

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346