Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Câți bebeluși au venit pe lume în prima zi din 2024, la Bistrița?

Anul Nou le-a adus și mai multă bucurie celor au devenit părinți. Se spune că bebelușii născuți în această noapte vor fi extrem de norocoși.

În 1 ianuarie 2024, 6 noi vieți au ales să-și înceapă călătoria în lume, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița. De asemenea, se mai alături trei bebeluși născuți în prima zi din an, de la Clinica Sanovil Bistrița. În total au venit pe lume 9 copii în Bistrița.

,,Cu fiecare nou născut, inimile noastre se umplu de speranță și bucurie. Este un început minunat pentru un an care promite să fie plin de zâmbete, sănătate și momente de neuitat. Vă multumim ca sunteti alaturi de noi. Eforturile și dedicarea echipei noastre medicale s-au văzut în cele mai frumoase rezultate posibile – venirea pe lume a copiilor sănătoși și fericirea familiilor lor”, au fost mesajul transmis pe pagina de Facebook a Clinicii.

 

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346