Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cățelușa Hera, un cadou pentru jandarmii bistrițeni din partea lui Moș Nicolae

Hera – cadoul lui Moș Nicolae pentru jandarmii bistrițeni!

Grupa canină a Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud s-a înnoit cu Hera – o cățelușă, rasa ciobănesc german, în vârstă de 6 luni

Aceasta se acomodează cu noii colegi și parcurge momentan un program riguros de pregătire alături de sg. maj. Curean Liviu – conductorul său.

Hera se află în perioada de predesaj care durează până în luna august 2024, după care o să petreacă alte 4 luni la Centrul Chinologic Sibiu pentru a se specializa în căutare/salvare mediul natural. După această perioadă va trece la etapa de dresaj de calificare.

Cățelușa a venit ca un cadou pentru jandarmii bistrițeni, aceasta fiind repartizată unității noastre în preajma zilei de 6 decembrie 2023, de Sf. Nicolae.

Alături de Ara, Hera îi va însoți de acum încolo pe colegii noștri în misiunile pentru care se specializează permanent.
Aceasta provine de la Centrul Chinologic din Sibiu, unde sunt născuți și pregătiți câinii de serviciu ai Ministerului Afacerilor Interne.

Informaţii suplimentare:

1. Ara (Cipa) – câine de patrulare-intervenţie, data naşterii: 09.09.2019, conductor câine – plt. adj. Paul Gabor;
2. Hera (Gela) – câine de căutare/salvare în mediul natural, data nașterii: 06.06.2023, conductor câine – sg. maj. Curean Liviu.

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346