Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cătălin Moroșanu, prezent, din nou, la ediția galei Mix Kombat de la Bistrița

Cătălin Moroșanu, prezent, din nou la ediția galei Mix Kombat!

,,Ne cunoaștem de 10 ani și am avut plăcerea de a-l avea ca invitat special la aproape fiecare editie a galei. La Cătălin am apreciat mereu curajul, spiritul de luptă și gramul de ,,nebunie” de care a dat dovadă cu privire la asumarea oricărui meci, indiferent de dificultate. Aceste principii, precum și altele, la fel de importante, au fost transmise numărului mare de participanți la cel de-al doilea seminar pe care l-a desfășurat la Bistrita”, a transmis Ionel Burduhos.

Îi mulțumim încă o dată pentru bucuria de a-l avea în mijlocul nostru și ne ținem de promisiune – colaborarea noastră va continua

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346