Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Campanie gratuită de colectare a brazilor de Crăciun, organizată de A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud și operatorul de salubritate Supercom SA

În perioada 13 – 14 ianuarie 2024 locuitorii din zonele de blocuri pot duce brazii la platformele de colectare dotate cu containere semi-îngropate aflate în vecinătatea blocurilor de locuințe, de unde vor fi preluați de operatorul de salubritate. În această perioadă, locuitorii din zonele de case din județ pot duce brazii de Crăciun în cele 5 centre de colectare.

Centre de colectare a deșeurilor la nivelul județului Bistrița-Năsăud sunt amplasate în:
Bistrița – 2 centre de colectare:
Pe str. Narciselor, lângă fostul Netex;
În Viișoara, lângă Complex Heidenfeld;

În județ, centrele de colectare sunt amplasate în:
Beclean – în cadrul Stației de Transfer la ieșirea spre Braniște;
Năsăud – în cadrul Stației de Transfer lângă depozitul Lukoil;
Sângeorz-Băi – în cadrul Stației de Transfer de lângă cariera Cormaia;

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346