Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Călătorie printre gusturi și arome locale – Asociația Mocănița Transilvaniei, prezentă la Căsuța cu Povești toată luna Decembrie

Mocănița Transilvaniei, considerată o coloana vertebrală a comunităților prin care aceasta își are traseul, aduce, de data aceasta produsul local în inima orașului.

,,Alături de creatorii locali de bunătăți și experiențe care s-au urcat în vagoanele mocăniței fără să stea pe gânduri, suntem prezenți întreaga lună decembrie la Târgul de Crăciun din Bistrița, ce s-a deschis în această seară”, au transmis reprezentanții asociației.

La căsuța cu Povești din cadrul târgului de Crăciun veți putea găsi vin de Teaca de la Casa de vinuri Zaig, Teaca, Bistrita-Nasaud si Valea Ascunsă – vin de Teaca, suc grozav de mere din Livada TeTa, uleiuri de dovleac fabulos de la Ulei Simis, bunătăți de la Lacto Sinelli, și chiar bilete la festivalul verii din Teaca – TSP.

În plus, tot aici găsești berea mocăniței – Sura Veche – Brewing.

Explorați zona mocăniței sosită în centrul Bistriței și, de ce nu, adoptați o traversă pentru ca în viitorul apropiat următorul eveimentar putea avea loc chiar în tren.

mocanita transilvaniei

 

 

Distribuie

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Despre noi

Pagina orientată către comunitate și interacțiune cu cititorii. 

Conținut creativ, empatic și multidirecțional.

Pentru că ne dorim să devenim o comunitate proactivă, care crește idei și încurajează inițiative relevante social, te invităm să ni te alături și în grupul de facebook:  ZoomZet Bistrița-Năsăud.

 

Materialele (text, foto / video) aflate pe acest site au caracter de proprietate intelectuală și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și celelalte drepturi conexe. Toate titlurile și interesele legate de pagina zoomzetbn.ro sunt deținute, licențiate și controlate de administrator sau de către partea îndreptățită ca furnizor al conținutului (denumită “furnizor terță parte”). Preluarea integrală sau parțială a informațiilor și a materialelor foto/video este permisă doar cu precizarea sursei printr-un link activ către pagina zoomzetbn.ro.

Date de contact:

✉️ redactia@zoomzetbn.ro

📞 +40742 982 346